tirsdag, juli 28, 2009

Mektig intervju med Enevald Flåten

Intervju med Enevald Flåten from Andy on Vimeo.

Slik Levende Ord var drevet, og slik fokuset var på karesmatikk, var det god grunn til å være kritisk. Det er herlig å høre at Flåten gjør retrett i dette.
Men det er skremmende og trist å høre om rådgiverne (Robert Ekh og Åge Åleskjær) sin håndtering av konflikten, og deres neglisjering og mangel på oppfølging i etterkant.

Velkommen tilbake, Enevald!

Kilde

2 kommentarer:

  1. Anonym22:26

    Kjære Enevald!
    Jeg gikk på bibelskolen i 95/96. Det hadde aldri vært så bra uten deg. Spesielt husker jeg dine helt spesielle evner til å møte mennesker, du viste Faderens hjerte til oss. Du brukte av hele din tid for at flest mulig skulle bli hjulpet. Den kollektive salvelsen var spesiell. Ingen andre menigheter hadde en slik åndelig oppdrift som du gav den. Vi vet alle hvor du fikk det fra. En gang fortalte du om dine egne barn som lå på kne innfor Gud, de "fant sin plass i Gud", en typisk Enevald-replikk jeg alltid har husket. Du har sikkert vært trøtt og sliten noen år. Men husk det: Livet er ikke så langt at du har tid til å se deg tilbake. Strekk deg fremover mot evigheten og se lyset i møte. Da blir alle konflikter så små at de visner hen. Ingen sjel på jord er perfekt, men du Enevald er perfekt likevel fordi Jesus bor i deg. Han har bruk for deg og vil vise deg hvordan. Len deg derfor tilbake i hans armer og hvil. For med tiden vil alle dine drømmer gå i oppfyllese.
    hilsen tidligere Levende Ord Bibelskole elev!

    SvarSlett
  2. Anonym16:46

    Hvem kan være imot deg når Gud er for deg, Enevald... det er så utrolig trist hvordan kristne kan være mot hverandre...
    og hvordan enevald har blitt overkjørt....

    men Gud er en mektig Gud og kan tilgi og gjennopprette ....

    SvarSlett

Kommenter