fredag, juni 26, 2009

Kjønnsskiftepress- overgrep mot barn og unge

Kommentar av Dr. Norvald Yri. Publisert med tillatelse.

For noen dager siden var det en kongress i Oslo. Verdens største kongress om kjønnsskifte, arangert av F64 transsseksuell. Jeg hørte en norsk psykolog i in NRK som skulle være med på kongressen og tale. Han kunne fortelle at de bastante begrepene mann og kvinne kom fra religioner i Midtøsten, og ble tvunget inn i Norge for tusen år siden med sverd og blod. Tenk det!! Kongressen siktet inn på barn og unge for å hjelpe dem å skifte kjønn, om de føler for det. Og dette med klare kjønnsroller som kom inn i Norge med "sverd og blod" er problematisk, det må gjøres noe mer med dette!!. De skal nemlig nå intensivere hjelpen til barn og unge som går og tenker og føler på at de egentlig skulle være et annet kjønn. Nå skal de få mer hormonhjelp til det ene eller det andre. Jo da, kjønnsskifteteknikken står til disposisjon.

Aftenposten kan 24 juni 09 fortelle at unge som har fått avskåret kjønnslemmet på kjønnsskifteklinikken på Rikshospitalet i Oslo angrer på det som ble gjort. De følte seg presset til å la seg kastrere. Jenter får fjernet livmoren. Nå får vi høre at unge angrer på dette. Det er sorg hos unge som oppdager at de ikke kan få egne biologiske barn, for eksempel. Hvor går grensen i overgrep mot barn og unge?

Min konklusjon at det er krefter og bevegelser i Norge og utover i verden som driver målrettet overgrep mot barn og unge når det gjelder deres kjønnsidentitet. Og ut fra det som ble sagt på NRK ligger det også til grunn forakt for det klassiske stabile kjønnsmønster etter skaperordningen. Ja, det ble uttalt at det kjønnsrollemønster vi har i Norge i dag stammer fra en religiøsitet fra Midtøsten som kom hit med sverd og blod.

Hva er dette for noe? Barn og unge kjenner vanligvis dragning både til det kvinnelige og det mannlige. Det er ikke unormalt. Men profetene for kjønnsskifte, trasseksualisme må vokte seg så de ikke gjør vold på unge mennesker i utvikling. Likestillingsministeren Anniken Huitfeldt var med på kongressen til F64 trassseksuell i Oslo. Hun er ofte ute med pekefingeren og advarer eller kommer med direktiver (til tider langt utover det hun har noe med som minister). Hva vil hun si og gjøre i disse groteske tilfeller?

Og profetene som kjemper for surrogat-sex med samme kjønn må også vokte seg. For det ligger i sakens natur etter skaperordningen at det mannlige og kvinnlige forholder seg til hverandre når det gjelder samliv og familieliv. Både naturen og Guds åpenbaring lærer oss at mann og kvinne er grunnleggende i alle samfunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter